دودی ها!, سرگرمی و تفریحات!, سیگاربرگ

سیگار برگ را چطور بکشیم؟ درست و مانند حرفه ای ها!

سیگار برگ کشیدن حرفه ای

سیگاربرگ تاریخچه اش به یکی دو قرن پیش بر میگردد (اگر مایاهایی که تنباکو دود میکردند را حساب نکنیم!) و در این سال ها روش های مختلفی توسط بسیاری از سیگارباز های امتحان شده و مجموعِ همه ی آزمون و خطاهای آنها در نهایت امروز در دست ماست، تجربه ی بیش از دو قرن مردمانی که شور و اشتیاقشان برای سیگار بوده و تلاش کرده اند که بهترین ها به نسل های بعدی منتقل شود، نکاتی که هر کدام اندکی تجربه سیگاربرگ را لذت بخش تر می‌کنند. در ادامه مهم ترینِ این نکات را در این جا خوانید.

این ویدیو را ببینید، به طور کامل توضیح می‌دهد که چطور باید سیگار برگ را روشن کرد، چطور آن را در دست گرفت، چطور سیگار برگ را کشید و در نهایت چطور خاموش‌اش کرد.

سیگار برگ در جشن تولد فرزند
سیگار برگ کشیدن در مراسم های خاص در گذشته بسیار معمول بوده.

انتخاب سیگار

سیگاربرگ، سایزهای مختلف و شکل های گوناگون و تعداد خیلی زیادی برند از سرتاسر دنیا وجود داره و موقع انتخاب این همه تنوع می تونه گیح کننده باشه. هر سیگار هم با دیگری میتونه تفاوت های زیادی داشته باشه و انتخاب یه سیگار مناسب سخت باشه.

ولی نیازی نیست که حتما حرفه ای و با سابقه باشید تا از سیگاربرگ لذت ببرید، برای انتخاب سیگار برگ هم می تونید کارهایی انجام بدید که پروسه اش رو راحت تر کنه.

اولین راه اینه که اگر دوستی یا آشنایی دارید که سیگاربرگ می کشد و با این صنعت آشناست، می توانید از راهنمایی های استفاده کنید، به هر حال تعدادی سیگاربرگ تست کرده است و می تواند احتمالا سیگاری را پیشنهاد دهد. (فقط توجه کنید که اکثرا تجربه ی سیگارهای ماشینی مثل کاپتان بلک رو دارند و کمتر کسی سیگار های دست پیچ و پریمیوم رو امتحان کرده، گول راهنمایی های این افراد رو نخورید!)

راه دوم هم پرسیدن از فروشنده است، اکثرا فروشنده ها اطلاعات خوبی در مورد سیگارها دارند و می توانند راهنمایی کنند، رودربایست را کنار بگذارید و مستقیما برای انتخاب یک سیگار خوب راهنمایی بخواهید، مطمئنم خوشحال می شوند کمکتان کنند.

برای شروع معمولا بهتر است که با سیگارهایی که سبک تر هستند و طعم بیشتری دارند و البته دست پیچ و با کیفیت باشند شروع شود، سیگاری که گیرایی اش بالا باشد برای اولین تجربیات شاید خیلی ایده خوبی نباشد، چرا که هم طعم سیگار کمتر حس می شود و هم شاید اذیت کند سیگار سنگین، مگر آنکه قبلا سیگارت پاکتی یا پیپ یا دخانیات به هر شکلی قبلا مصرف میشده که به حجم بالایی از نیکوتین عادت ایجاده شده و سنگینی سیگار مشکلی ایجاد نکند. و از طرف دیگر اگر سیگاری که انتخاب می شود برا شروع، سیگاری بی کیفیت باشد، تجربه ی حاصل، آن هم اولین تجربه، تصویر درستی از آنچه یک سیگاربرگ برای ارائه دارد نایجاد نمی شود و ممکن است باعث زده شدن تازه کاری شود که هنوز مزه ی سیگاربرگ پریمیوم را زیر زبانش نچشیده.

بررسی سلامت سیگار برگ

اگر می توانید سیگار برگ را قبل از خریدن بررسی کنید، خوب است یک نگاهی بیاندازید به سیگار و در دست بگیرید که مطمئن شوید ایرادی ندارد. اگر رویش لکه یا نقطه هایی غیر معمول هست، احتمالا نشان از مشکل در قرایند تخمیر برگ دارد، اگر رویش دانه های سفید ریزی هست، نشان از رطوبت بالایی محیط سیگار دارد (البته این مورد دانه های سفید خیلی ریز، الزاما چیز بدی نیست)اگر کپک زده باشد که فاتحه سیگار خوانده است! اگر رویش سوراخ هایی هست، احتمالا کار حشرات ریزی است که درون سیگار زندگی می کنند، یا شاید حاصل خراشی باشد که قبلا روی سیگار اقتاده و سوراخ کرده است. اگر بعضی قسمت های سیگار نرم تر است، نشان است ضعف سیگار ساز است که یکنواخت سیگار را رول نکرده، اگر بعضی جاهای سیگار برآمده است، هم همینطور!

سیگار برگ و مشکلاتش
سوراخ های سمت راست نشان از حشراتی درون سیگار است که برگ ها را از داخل می خورند. و در سمت راست سیگاربرگی می بینید که کپک زده و قابل استفاده نیست.

سیگار برگ باید در رطوبتی بین 65-70 درصد، نگه داری شوند، سیگاری که در این دما بوده، زیر انگشت، ادنکی صدا می دهد، مثل صدای برگ خشک، اگر صدایش خیلی بلند و شکننده است نشان از رطوبت کم و خشک بودنش است و اگر مثل برگ تازه اصلا صدا نمی کند احتمالا رطوبتش زیاد است و باید بماند و مقداری خشک شود.

و اینکه با سیگار با لطاقت برخورد کنید، به خصوص وقتی که هنوز متغلق به فروشنده است و هزینه اش را پرداخت نکرده اید که کالای با ارزش و نسبتا حساسی هست و حیق است با بی دقتی خرابش کرد.

آشنایی با چند تا از اصطلاحات سیگاربرگ

اصطلاحات زیادی در دنیای سیگار برگ وجود دارد که بسیاری شان اسپانیایی است ولی نیازی نیست حتما همه آن ها را بدانید، اینجا ولی اصطلاحات حیاتی برای سیگار برگ را آورده ایم که می توانید بخوانیدشان:

  • کپ (Cap): انتهای سیگار که با برگ گرفته شده است و قبل از کشیدن سیگار آن را می برند.
  • پای سیگار (Foot): آن طرفی از سیگار که آتش میگیرند و روشن می شود.
  • سر سیگار (Head): همان طرفی که “کپ” بود، قسمتی که در دهان قرار می گیرد و سیگار را می کشند.
  • رپر (Wrapper): برگی که در خارجی ترین لایه ی سیگار پیچیده شده و معمولا بهترین برگ هر سیگار که یکدست و یکرنگ است را برای آن انتخاب می کنند.
  • فیلر (Filler): برگ هایی که درون سیگار جاش دده اند را برگ های فیلر سیگار می گویند.
  • بایندر (Binder): یک لایه برگ معمولا ضخیم و محکم که بین لایه‌ی رپر و فیلر قرار می گیرد که برگ های بخش فیلر را مکم کنار هم نگه دارد که باز نشوند.
اسم بخش های متفاوت سیگار برگ
اسم قسمت های مختلف یک سیگار برگ
  • هیومیدور (Humidor): وسیله ای که معمولا به شکل بسته ای چوبی است و برای نگه داری سیگار ها و تنظیم رطوبت و دمای آن ها استفاده می شود.
  • ویتولا (Vitola): به ترکیب شکل و سایز سیگار ویتولا گفته می شود. در مقاله ی سیگار برگ چیست؟ در مورد انواع ویتولاهای سیگار برگ توضیح داده ام.
  • کورونا (Corona): یکی از معروفترین ویتولا ها یعنی سیگاری که شکلش استوانه ای و ساده باشد و اندازه اش، طولش: 142 سانت و رینگش سایز 42 باشد.
  • پاره ژو / پاره خو / پاره جو (Parejo): به سیگاربرگ هایی که استوانه ای صاف و یک اندازه هستند می گویند.
  • فیگورادو(Figurado): به هر سیگاری که پاره‌ژو نباشد گفته می شود.
سیگار برگ فیگورادو و پاره‌جو
سیگاربرگ های فیگورادو کمیاب تر از پاره‌جو هستند

بریدن سیگار برگ

سیگارهای ماشینی نیازی به بریدن ندارند که معمولا در کارخانه برشِ مورد نیاز برای کشیدن انجام شده ویل در مورد سیگارهای پریمیوم دست پیچ قضیه دقیقا برعکس است، تقریبا همه سیگار برگ های دست پیچ نیاز به بریدن دارند.

بریدن سیگار برگ با کاتر
سیگاربرگ های دست پیچ معمولا قبل از بریدن نیاز به بریدن دارند.

یک طرف سیگار را با لایه ی رویی سیگار (رپر) می پوشانند (به سر بسته سیگار “کپ” می گویند) و دلیل اصلی ش، جلوگیری از باز شدن سیگار است، گویا “کپ” (“Cap”) باعث می شود برگ ها بهتر سر جایشان بایستند و در باز نشوند به علاوه مزیت دیگری که “کپ” دارد مشخص کردن محل سر و ته سیگار است که از طرف پای سیگار باید روشن کرد و از طرف دیگر کشید و این اهمیت دارد به خاطر این که برگ هایی که در طول یک سیگار استفاده می شوند با توجه انتخاب شده اند و مثلا برگهای با طعم بیشتر را ته سیگار می گذارند و اگر برعکس روشن شوند آن ترکیبی از طعم و گیرایی که مورد نظر سازنده بوده محقق نمی شود. و به جز اینها، سیگار با سر پوشیده جلوه بهتری دارد اینطور نیست؟ شیک‌تر است و مناسب تر برای عکاسی!

روش های مختلفی برای بریدن سر سیگار وجود دارد، می‌توانید از یک چاقو استفاده کنید! یا قیچی یا حتی از ناخنتان استفاده کنید یا با دندان بکنیدش! البته فکر نکنم تکه های برگ تنباکو خیلی خوشایند باشد در دهان! گفته می شود چرچیل کپ سیگار را خیس می کرد با آب دهانش و بعد چوب کبریت را از طرف چوبی اش وارد قسمت خیس می کرد و اینطوری سوراخ ایجاد می‌کرد در سر سیگار! و البته همیشه گزینه شمشیر هم هست، اگر هیچ چیز دیگری دم دستتان نبود همیشه می‌توانید از لبه ی تیز یا نوک شمشیرتان برای بریدن سر سیگار برگ استفاده کنید، 😀

اما به دور از شوخی و غیر از روش های خارق العاده ی قبلی، بهترین روش برای بریدن سر سیگاربرگ، استفاده از کاترهایی است که برای این منظور ساخته شده اند.

چند مدل کاتر سیگار برگ
چند کاتر مختلف که همه شان برش صاف می‌زنند.

کاترها اصولا به یکی از سه شکل عمده کار می کنند، یا برش صاف گیوتینی میزنند یا سوراخی در کپ ایجاد می کنند و یا انتهای سیگار را V شکل برش می دهند.

کاترهایی که برش صاف میزنند بیشترین کاربرد را دارند کاترهایشان در عموم مغازه های دخانیاتی هم پیدا می شود، کاترهای گیوتینی یک و دو طیغه و قیچی های مخصوص برش سیگار این نوع برش را ایجاد می کنند، در هنگام برش باید مراقب باشید که سر سیگار را خیلی نبرید که باعث شود رپر باز شود،و اگر خیلی هم کم باشد، ممکن است که دود بخوبی از سیگار خارج نشود و “draw” خوبی نگیرید از سیگار. مقدار معقول برای برش از فاصله 3-4 میلی‌متری سر سیگار است. هنگام استفاده دقت کنید که کج نبرید و اینکه سعی کنید سیگار له نشود، برای این منظور کاتر باید تیز و روان باشد و اگر تازه کار هستید بهتر است از کاترهای گیوتینی استفاده کنید که راحت تر از قیچی های مخصوص است تنظیم و بریدن با آن ها.

کاتر سیگار برگ پانچ
کاتر پانچ که میتوان به عنوان جا کلیدی استفداه کرد.

کاترهای “punch” در انتهای سیگار سوراخ ایجاد می کنند و گزینه مناسبی برای مسافرت و حمل و نقل هستند که اندازه کوچکشان، برای این کار مناسبشان کرده، میشود به راحتی به دسته کلید وصل کرد و همه جا همراه داشت.

کاتر هایی که برش “V” یا “چشم گربه ای” می‌زنند، این روزها کمتر استفاده می شود، نحوه ی کارشان خیلی به گیوتینی ها شبیه است. و مانند گیوتین از بالا بر سر سیگار فرود میآید فقط شکل تیغه فرق می کند، و شکلی V مانند دارد. تیز بودن تیغه در این کاتر احمیت بیشتری دارد که اگر نباشد به راحتی سیگار را له می کند. عمقی که با آن باید برید مثل دیگر کاترها است و مزیتی که دارد این است سیگار های بریده شده با آن سوزش کمتری در لب و دهان ایجاد می کند که فاصله ای از انتهای باز تا دهان ایجاد می شود و قطران سیگار کمتر و دیرتر به دهان می رسد و نتیجه آنکه کمتر می سوزاند.

پک اول

این مرحله، یک مرحله دلی است، مثل بو کردنغذای دلپذیری قبل از خوردن، با پک زدن قبل از روشن کردن می توانید طعمی که حین کشیدن قرار است سیگار بدهد را تا حدی مزه کنید و از میزان عبور هوا از آن هم می توانید مطلع شوید، هرچند کار زیادی در این مرحله نمی شود برای اصلاح آن کرد مگر کم و زیاد کردن رطوبت که سیگار اگر مرطوب تر باشد دود کمتری عبور می‌دهد اگر خشک باشد بیشتر.

روشن کردن سیگار برگ

برای روشن کردن سیگاربرگ 4 مرحله اصلی وجود دارد:

روشن کردن سیگار برگ
برای روشن کردن بهتر است از کبریت یا فندک با شعله ساف (اتمی) استفاده کنید.
  • برشته کردن ته سیگار: شعله را نزدیک ته سیگار بگیرید و سیگار بچرخانید که همه ی اطراف (رپر) سیگار به خوبی برشته شود، توجه کنید که فقط حدود یکی دو میلی متر از برگ رویی (رپر) سیگار باید برشته شود، بیشتر نسوزانید! (سیگار را هم خوب است با زاویه 45 درجه بالای شعله بگیرید.)
  • سوزاندن داخل سیگار(فیلر): بعد از آنکه اطراف برگ بیرونی برشته (سیاه) شد، بخش داخلی یا فیلر را باید آتش زد، در این مرحله شعله را سمت مرکزِ پای سیگار بگیرید که آن هم آماده شود و فراموش نکنید که یا شعله یا سیگار را بچرخانید که یکنواخت همه جایش بسوزد.
  • پک اول (بعد روشن کردن): وقتی که سیگار تقریبا روشن شده بود، سیگار را در دهان بگذارید و ته سیگار شعله را بگیرید و چند بار پک بزنید که سیگار کامل روشن شود.
  • مرحله صافکاری!: بعد از چند پک اولیه، ته سیگار که روشن است را نگاه کنید، جاهایی از سیگار که روشن است را آرام فوت کنید که به جاهای خاموش هم برسد و یکنواخت تر شود. و اگر لازم است دوباره شعله را نزدیکش کنید که جایی خاموش نمانده باشد.

مرحله بعد لذت بردن از سیگار است، سیگار روشن شما آماده کشیدن است!

دود سیگار برگ را “تو” نمی دهند!

برعکس سیگارت ها، دود سیگاربرگ را به ریه نمی دهند، در دهان می چرخانند و بعد، از بینی یا همان دهان خارج می کنند. این کار هم مرسوم و عرف سیگار برگ است و هم برای سلامتی بهتر است که رساندن عمدی نیکوتین به ریه ها برای سلامتی می تواند خطر بیشتری داشته باشد.

قلیان و ویپ با حجم دود بالایی که دارند با کمک ریه ها و به سمت آن ها کشیده می شوند ولی سیگار برگ را با پایین دادن وسط زبان و کمی مکش، می کشند (مثل نوشیدن از نی) و دود حاصلش را در دهان نگه می دارند و اجازه داده می شود در دهان برای اندکی آزاد باشد که طعم دهد و بعد خارجش می کنند. حواستان باشد که دود را مثل دهان شویه محکم در دهان اینور آنور نکنید!

بیرون دادن دود سیگار برگ از بینی
حتی اگر دود را از بینی بیرون می دهید نیازی نیست دود را به ریه ربرسانید.

دود را می توانید از دهان بینی یا در ترکیبی از هر دو خارج کنید، از دهان که مشخص است ولی از بینی دادن هم با وجود سادگی برای برخی کمی در ابتدا دشوارتر است، برای خارج کردن دود از بینی شاید بهترین روش این باشد که بعد وارد کردن دود به فضای دهان و بستن دهان زبان را به بالا هل دهید و همزمان از طریق بینی دود وهوای درون ریه را به بیرون دهید، مثل عمل بازدم. از بینی خارج کردن هم باعث می شود که طعم سیگار را بهتر و بیشتر حس کنید و گیرایی سیگار را هم مقداری بیشتر می کند، یک لرزه خوشایندی درون بینی احتمالا حس خواهید کرد با این کار.

هر 30 ثانیه تا 1 دقیقه یکبار پک زدن به سیگار مطلوب است، خیلی دیر به دیر و تند تند پک زدن باعث می شود یا سیگار خاموش (یا نیمه خاموش) شود یا داغ شود و طعم ها کمتر حس شود و سیگارهم زودتر تمام شود. سیگارهای کورونا (142*16mm) با این سرعت 40 دقیقه تا یک ساعت روشن می مانند.

نحوه ی درست نگه داشتن سیگاربرگ در دست

سیگاربرگ های مختلفی در شکل ها و اندازه های مختلفی ساخته می شوند ولی در نهایت اکثرشان شبیه هم هستند، برای نگه داشتن سیگار دو روش پیشنهاد می کنیم، اولی آن که سیگار را بین انگشت شست و اشاره نگه دارید ولی نه در نوک آنها انگار که می خواهید دستمال خیسی را بیاندازید سطل آشغال! به جای آن سیگار را طوری شبیه به نگه داشتن مداد در دست بگیرید ولی سیگار زیر دو بند اول انگشت اشاره قرار بگیرد و ادامه سیگار را روی انگشت شست تکیه دهید.

درست نگه داشتن سیگار برگ در دست
حالات معمول برای نگه داشتن سیگار در دست

در عکس می توانید ببینید که چه حالتی دقیقا مد نظر است. این احتمالا بهترین روش نگه داشتن سیگار باشد و حرف و حدیثی در آن نیست و کسی نمی گویدتان که “داداچ داری اشتباه میگیری!!”
مدل دوم هم این است که با انگشت شست را یکطرف و دیگر انگشت ها را طرف دیگرِ لوله سیگار را بگیرید، جوری که یک جنس با ارزش سزاوار است نگه داشته شود!

و مهم ترین نکته این که سیگار برگ را هیچ وقت بین انگشت اشاره و انگشت وسط نگذارید که از چند جهت حرکت نامناسب و ضایعی است! هم اینکه جلوه بدی دارد که کسی که برگ می کشد و خوب است حداقل های استایل را رعایت کند و بعد اینکه این روش برای نگه داشتن سیگار های با رینگ های بزرگتر واقعا سخت و ضعیف است که ممکن است نا خواسته از دستتان بیوفتد که اصلا اتفاق خوشایندی نیست! اگر در جمع سیگاربرگ کش ها به این شکل سیگار(و چه بسا حتی سیگارت‌ِتان را هم) به این شکل نگه دارید با احتمال بسیار بالایی شاهد کلماتی از جمله “داداچ داری اشتباه میگیری!”و” بار اولته سیگار می کشی” خواهید بود!

نحوه ی غلط نگه داشتن سیگار برگ در دست
سیگار برگ را اینطوری در دست نگیرید!

پس حالا که این مطلب را می خوانید از همین حالا خودتان را از شر چنین جملاتی مصون بدارید و از این روش گریپ خودداری کنید!

وقتی که سیگار به انتهایش می رسد و با انگشت نگه داشتنش سخت می شود، توصیه اول البته این است که اگر دلتان می آید از خیرش بگذرید و مثل یه جنتلمن واقعی سیگار را رها کنید! ولی اگر نه، می توانید دوباره به روش های خارق العاده روی بیاورید، از گرفتن رپر با ناخن تا نگه داشتن ته سیگار روی چوب کبریت یا سنجاق و گیره کاغذ یا روش ابتکاری ای شبیه به آنها! (شمشیرتان همراهتان هست؟)

به هر طریقی که سیگار برگ را نگه می دارید سعی کنید حرکات خیلی تند با آن نکنید که خاکسترش نریزد و اینکه با دندان نگه داشتن سیگار در دهان هم خیلی جالب نیست و همچنین خیس کردن سر سیگار در دهان، هرچند خیلی هم غیر معمول نیست!

سر و کله زدن با خاکستر سیگار برگ

بهتر است که خاکستر سیگار را مانند سیگارت نتکانید که هم ظاهر خوبی ندارد و هم این که اگر کمی خاکستر روی سیگار نباشد سرعت سوختن سیگار بیشتر می شود و سریعتر می سوزد و زود تمام می شود.
سیگاربرگ های با کیفیت معمولا می توانند خاکستر بلندی به جای بگذارند که نشان ندهنده اولا “لانگ فیلر”بودن آن است. (یعنی که برگ کامل رول شده و نه خرده تنباکو) و دیگر این که سیگار با دقت و سفتی مناسبی پیچیده شده است.

خاکستر سیگار برگ
بهتر است خاکستر سیگار برگ بیشتر از این حد نشود ( حدود 2-3 سانتی متر)

گاهی چالش و مسابقه هایی برقرار می شود که چه کسی خاکستر بلندتری می تواند روی سیگار نگه دارد، تفریح جالبی می تواند باشد، فقط باید مواظب بشاید که خاکستر روی لباس یا فرش و صندلی و … نریزد. و در جای رسمی مثلا مراسم عروسی شاید خیلی مناسب نباشد چنین کاری!

برای جدا کردن خاکستر از سیگار هم مثل سیگارت به سیگار ضربه نزنید، به جای آن سر خاکستر ر ا آرام به زیرسیگاری برسانید و بعد یا یکم بچرخانید سیگار را یا با کمی فشار دادن سیگار به سمت پایین، خاکستر را از سیگار جدا کنید، بسته به نوع و اندازه سیگار که می کشید، میزان خاکستری که بهتر است روی سیگار بماند فرق می کند ولی حدود 2-3 سانت میزان قابل قبولی است، وقتی خاکستر ته سیگار به این حد رسید وقتش است که خاکسترش را جدا کنید.

کندن یا باقی گذاشتن باند سیگار برگ؟ مسئله این است!

این مسئله جز مسائل اختلافی بین علمای سیگار برگ است! برخی می گویند باند را از روی احترام به تولید کننده باید نگه داشت و با آن سیگار را کشید و برخی هم معتقدند که این کار طوری خود نمایی و “پز” دادن است و باید آن را کند و بعد کشید!

روش سومی هم هست که بین دو روش اعتدالی برقرار کرده. این طور که سیگار را با باند روشن می کنند و مقداری می کشند مثلا یک سوم یا نصفش را و یعد وقتی که باند کمی گرم و شل شد، آن را جدا می کنند، به نظر راه خوبی باشد نه؟ نظر شما چیست؟

کلکسیون باند رول سیگار برگ
بعضی افراد از باند رول سیگار برگ کلکسیون جمع می کنند.

اینکه اصلا باند از کجا آمده و به چه دردی می خورد هم بحث دیگری است که می گویند در قرن نوزده یکی تاجرهای سیگار برای متمایز کردن سیگار هایش باند روی سیگارهایش پیچید و از آن به بعد بقیه هم چنین کاری کردند. همچنین گفته می شود باند را برای بهتر در کنار هم نگه داشتن رپر سیگار روی آن می کشیدند و یا برای اینکه دست ها با نیکوتین برگ تماس پیدا نکند باند پیچی اش می‌کردند! هر چه که بوده امروزه کاربرد تزئینی دارند و برندها لوگو برندشان را رویش چاپ می کنند و گاهی اگر سیگار مدل خاصی باشد اسم مدلش را هم می نویسند.

کی باید سیگار را کنار بگذاریم؟

این که کی سیگار را باید رها کنیم و تا کجای سیگار بکشیم، بیشتر از هر چیزی به سلیقه شخصی هرکس برمی‌گردد. بعضی می گویند که سه انگشت مانده به انتهای سیگار یا وقتی که سیگار به محل باند رسید وقتش است که کنار گذاشته شود. این برای خیلی از سیگار های یعنی حدود نصفش سیگار و حداقل برای من که اصلا خوشایند نیست که آنهمه از سیگارم را رها کنم، نیمه ای که پولش را داده ام و با دست خودم، خودم را محروم نمی کنم!

ته سیگار برگ
(اگر دلتان می آید) وقتی سیگار اینقدر شد، رهایش کنید!

هر چه به انتهای سیگار نزدیک تر می شود، سیگار گرم و خیس تر می شود که حاصل از جمع شدن قطران و نیکوتین در ناحیه ی انتهایی است، کشیدن این تکه، شاید خیلی برای سلامتی خوب نباشد ولی برای لذت بردن و جذب نیکوتین و گرفتن آن حس واقعی از سیگار تقریبا ضروری است! همان سه انگشت آخر سیگار به قولی گل سیگاربرگ است و لذت و گیرایی بیشتر در ازای خطر بیشتر برای سلامتی! شما کدام را انتخاب می کنید؟
چطور سیگار را خاموش کنیم؟

ته سیگار را له نکنید! مانند دیگر تفاوت های ریز و درشتی که سیگاربرگ و سیگارت با هم دارند، نحوه ی خاموش کردنشان هم تفاوت دارد، معمول است که سر سیگارت را در جا سیگاری له می کنند، که آتش سرش خاموش شود و احیانا دیگر زباله ها را آتش نزند، ولی با له کردن، سیگار برگ خاموش نمی شود و فقط کلی دود می کند و ردش هم ممکن است در ظرفی که رویش له شده بماند.

به جای این کار به راحتی سیگار را روی جاسیگاری بگذارید و رهایش کنید که خودش سرد و بزودی خاموش شود، و وقتی هم که خاموش شد بهتر است خاکستر ها و ته سیگار را جمع کنید و در زباله ها بیاندازید که اگر زیاد همانجا بماند، بوی ناملایمی می دهد که از بین بردن بویش هم دردسری می شود. بوی خیلی شدیدی نیست معمولا ولی به هر حال بهتر است حواستان باشد.

اختتامیه!

وقتی سیگار تموم شد، برای لحظاتی طعمی که در دهانتان روی زبان و دندان ها مانده را مزه کنید، سیگاربرگ پس‌طعم (مثل پس‌مرزه) خوبی باقی می گذارد.

اگر می خواهید سیگار دیگری بکشید یا سراغ چیز دیگری (پیپ مثلا) بروید یک نوشدنی، آب کام تان را از مزه ی سیگار پاک و آماده ی ورودی بعدی می کند. و از آنجایی که دود سیگاربرگ قلیایی است، می‌توانید با چیزی که کمی اسیدی باشد مثل قهوه به تعادل برسانید و دهان را پا از مزه ی سیگار پاک کنید.

قهوهبعد از سیگار برگ، یک ترکیب فوق العاده

اگر از نوشیدنی های الکلی مثل وی سکی دوری می‌کنید نوشیدنی هایی که گازدار باشند یا نوشیدنی های مالتی هم گزینه های قابل قبولی هستند. به عنوان خوردنی همراهش هم تخمه و بادوم زمینی و خشکبار گزینه خوبی هستش.
اگر چند تا سیگار رو می خواهید پشت سر هم تست کنید، بین هر سیگار حداقل یک ربع صبر کنید که مزه ی قبلی کمرنگ شود و بعد بعدی را بکشید که مزه و طعمش را بهتر حس کنید. و اگر سیگاری که اول میکشید سنگین تر از بعدی باشد، حس کردن مزه بعدی، سخت می شود و بهتر است اولین سیگار سبک ترین باشد و به ترتیب سیگار های سنگین تر را بعدش بکشید.

حالا تقریبا هر چیزی که برای کشیدن سیگار لازم بود بدانبد را می دانید، وقتش است که از سیگارتان لذت ببرید!

در این نوشته از یکی از مقالات سایت Bespokeunit استفاده شده.

نوشته های مشابه

7 دیدگاه در “سیگار برگ را چطور بکشیم؟ درست و مانند حرفه ای ها!

  1. فریدون گفت:

    سیگار خیلی خوبه و بهترین سیگار جهان وینستون قرمز است چون خیلی سنگینه.

    1. Rezaraki گفت:

      بهترین سیگار برگ کدومه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *